Gastenboek

Ben jij Happy over de Happy Cooker?

Laat je een reactie achter?

CATEGORIES

COMMENTS (17)

 1. rick van raak
  4 oktober 2017

  dit is de 2de keer dat de Happy Cooker bij ons de catering verzorgt en het is ons beide keren super bevallen. Eelco bedankt voor al je heerlijkheden

  Beantwoorden
 2. Rachèl van Otigem
  18 september 2017

  Mede door het walking diner van Eelco en Natascha was mijn 50ste verjaardag een groot succes. Aziatisch, Mexicaans, Spaans, van alles kwam er voorbij. Nogmaals veel dank!!

  Beantwoorden
 3. Helen Boots
  12 september 2017

  Met smaak hebben wij en onze gasten gegeten van de goed gevulde paella die Eelco bij ons in de tuin klaar maakte. Een aparte schaal voor de vegetariers was geen enkel probleem. Lekkere tomatensalade erbij. Geen gesjouw met borden en bestek, dat had Eelco allemaal geregeld. Het restje hebben we de volgende dag opgegeten. Lekker en makkelijk, bedankt Eelco.

  Beantwoorden
 4. Joyce Kraaijer
  23 augustus 2017

  Afgelopen 15 juli hebben we door Eelco een BBQ laten verzorgen bij ons thuis. Tijdig werden alle spullen geleverd en ’s avonds kwam Victor de BBQ verzorgen. Een aardige, vrolijke man die alles goed regelde en verzorgde. Het vlees was vers en heerlijk. Ook de salades vielen goed in de smaak. En wij konden ongerust lekker met onze vrienden kletsen terwijl de mondjes gevuld werden. Zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals onze dank.

  Beantwoorden
 5. Voor ons bedrijf wilde ik zelf een buffet samenstellen, waarvan ik wist, dat vinden mijn collega’s sowieso lekker. Er waren heel veel dingen mogelijk. Eelco kwam met ideeën en zo heeft hij een werkelijk waar heerlijk buffet aan ons voorgeschoteld. Van alles voldoende, alles stond netjes op tijd klaar en naderhand werd alles weer netjes opgehaald. De afwas hoefde wij niet te doen. Dik voor elkaar en uiterst tevreden!! Dank je wel Eelco!!

  Beantwoorden
 6. Karin tuinstra, AB vakwerk
  15 augustus 2017

  Op 19 juli een heerlijke bbq gehad op mijn werk voor 50 man. tot in de puntjes geregeld. Lekker met collega’s praten en het eten word bereid! Super lekkere salades, heerlijke vlees en geen afwas! Alles super vers. Kortom een aanrader!!

  Beantwoorden
 7. Marja van gaalen
  2 augustus 2017

  25 juni j.l. heeft de Happy Cooker bij ons in de tuin mijn verjaardagsfeest (50 gasten) de hapjes en de BBQ verzorgd en daarbij ook de bediening voor zijn/haar rekening genomen. Alles was prima in orde. Het eten en de hapjes waren heerlijk. Zij hebben ons ‘ontzorgd’!!! Dat was super fijn zodat ik optimaal van mijn feest kon genieten. Een aanrader!

  Beantwoorden
 8. Albert-Jan Sluis
  5 juli 2017

  Op 1 juli heeft De Happy Cooker in onze tuin een barbecue verzorgd voor zo’n 35 kinderen en volwassenen. Het was een groot succes! Iedereen was erg enthousiast over het heerlijke eten. Het contact met Eelco vooraf was erg prettig en hij heeft met al onze wensen rekening gehouden. Wij kunnen De Happy Cooker van harte aanbevelen!

  Beantwoorden
 9. Hans Veerbeek
  26 juni 2017

  Prima service en een heerlijke paella schotel, ter plekke bereid. Ook leuk voor de gasten om naar te kijken. Iedereen vond het heerlijk. Alles wordt uit handen genomen dus dat is lekker relaxed, ook de vaat gaat mee.
  Reactie op mailverkeer Mag iets vlotter, dit Werd na een telefoontje beter.

  Beantwoorden
 10. Arthur Gitzels
  21 juni 2017

  Vorige week voor de 2e keer in een aantal weken weer heerlijk “ge-BBQ-ed” met de Happy Cooker.
  gewoon Top; verrassende XXXL-Frikandellen, heerlijke salades, kruidenboter overheerlijk, maar vooral de Zalm weer meesterlijk.
  Complimenten!
  En wat heerlijk dat Eelco alle troep weer meeneemt na afloop…..
  Happy Cooker bedankt en ga zo door!

  Beantwoorden
 11. Marleen Eskes
  18 juni 2017

  Happy Cooker, moet je doen!!!
  Echt wat een geweldig concept is dit!
  We hebben genoten van een heerlijke barbecue waarbij alles dik voor elkaar was.
  Eelco bereidt het vlees zorgvuldig voor, waardoor het vlees een optimale smaak heeft, petje af.
  Daarnaast serveert hij heerlijke fruitsalades en andere salades, ook deze zijn om je vingers bij af te likken. Wat een topper deze happy cooker. Prijs kwaliteit is zeer goed. En alles wordt voor je gedaan, dus geen vuile vaat en voorbereiding in je keuken, ideaal! mocht je een BBQ voor een groot gezelschap moeten organiseren, twijfel dan niet langer en boek de Happy Cooker.

  Beantwoorden
 12. Annelotte
  16 mei 2017

  Wij hebben voor een familiefeest Eelco gevraagd om een bbq te verzorgen. Heerlijk vers stokbrood, goed Uitziende salades en prima vlees. Alle gasten waren erg enthousiast over het eten. En het makkelijke is dat hij alles meeneemt, dus geen grote afwas of het Regelen van borden. Een Aanrader!

  Beantwoorden
 13. Jesper van Langen
  16 mei 2017

  Onlangs heeft De Happy cooker de catering verzorgd voor mijn 25e verjaardag. Een heerlijk Gevarieerd buffet, dus voor ieder wat wils. Ook de borden en bestek werden door de happy Cooker geleverd. en nadat iedereen voor de 2e, en sommige zelfs voor de 3e keer, hadden opgeschept kwam er nog een smakelijk dessert Tevoorschijn. Eenmaal uitgegeten kwam De happy Cooker alle borden en bestek weer ophalen. Goed geregeld, fantastisch lekker!

  Beantwoorden
 14. David en Joyce Stolze
  8 mei 2017

  Gisteren hebben we een superfeest gehad en dat was mede dankzij De Happy Cooker. Eelco heeft prima rekening gehouden met onze Vegetarische wensen en het eten was dan ook héérlijk! Veel complimenten gekregen en de hapjes waren, behalve zéér smakelijk ook prachtig! Dankjewel en we zullen zéker aan je denken bij een volgende Gelegenheid!

  Beantwoorden
 15. Super blij waren wij (en onze gasten) met de catering die Happy Cooker heeft verzorgd. In overleg hebben we samen de ‘gangen’ van ons feest samengesteld. Eelco stond open voor onze ideeën en dacht mee. Ook zijn humor konden wij waarderen. Met de dienstverlening zijn wij echt ontzorgd. Robuust, verrassend en verfijnde smaken. Vooral de disco Sropino was een hit 🙂

  Beantwoorden
 16. Blacquiere
  17 april 2017

  Afgelopen zaterdag heb je mijn Verjaardags feest tot top feest Gemaakt. Erg fijn. alle complimenten in ontvangst genomen en Doorgegeven. Bedankt ben Happy.

  Beantwoorden
 17. Kelly Eekhof-Bakker
  12 april 2017

  Wendy!
  jij hebt ook lopen watertanden van de hapjes die Eelco heeft verzorgt tijdens onze opening!

  Die waren echt super lekker en zagen er helemaal top uit!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *