Gastenboek

Ben jij Happy over de Happy Cooker?

Laat je een reactie achter?

CATEGORIES

Comments (30)

 1. Ed van Eldik
  16 december 2019

  Omdat wij voor, tijdens en ná een feestje eens niet zelf in de keuken wilden staan hebben wij “De Happy Cooker” ingeschakeld.
  Eelco heeft voor een klein gezelschap (10 p.) de lunch verzorgd en een paar dagen later op het feest zelf voor 20 p. een buffelt en hapjes gemaakt en gebracht.
  Ook hebben wij de borden en het bestek bij Eelco gehuurd. Heerlijk om na het eten geen afwas te hebben.
  Zowel de kwaliteit als ook de kwantiteit waren boven verwachting. Door de kwaliteit en de versheid van alles hebben wij de volgende dag nog heerlijk van “de restjes” genoten.

  Een absolute aanrader dus!

  Beantwoorden
 2. Jim Balsero
  24 augustus 2019

  Gewoon goed voer

  Beantwoorden
 3. Guido Mantel
  23 maart 2019

  ook dit jaar heeft carnavalsvereniging Het Masker weer mogen rekenen op het eten van de Happy Cooker.
  Zondag na de optocht een heerlijk buffet waar we goed mee aangesterkt werden om de gehele avond verder te kunnen. Overdag heeft Eelco zich ook nog als optocht commissie lid verdienstelijk gemaakt voor het carnaval, waarvoor dank !!
  Op de woensdag na het carnaval even naborrelen bij de prins en wederom een voortreffelijk buffet verzorgd door de Happy Cooker.

  Eelco onwijs bedankt en zeker voor herhaling vatbaar!!!

  Beantwoorden
 4. Margriet Pols
  13 januari 2019

  Op 19 december 2018 heeft Eelco een fantastisch buffet verzorgd voor Dames Barbershop koor West Side Sound in Zaandam.
  We hebben genoten!
  Eelco, bedankt!!

  Beantwoorden
 5. Marry Feld
  3 oktober 2018

  Eelco heeft 2 x een barbecue verzorgd voor mij 1 x op het bedrijf en Afgelopen zaterdag 29 september bij me thuis ter ere van de 18 de verjaardag van mijn zoon.
  Beide keren absoluut geweldig, alles klopt en het Belangrijkste, het eten, vlees, Salades, heerlijk! Al mijn gasten Waren het daar ook over Eens zoveel complimenten gehoord over het heerlijke vlees!
  Eelco nogmaals ontzettend bedankt, tot de Volgende keer!

  Beantwoorden
 6. Mariëtte
  25 september 2018

  Super gezellig feest gehad en de hapjes van de happy cooker waren een heerlijke aanvulling bij de borrel. Perfecte service, alles werd keurig op Tijd in een koelbox aangeleverd.. thanks Eelco!

  Beantwoorden
 7. Guido mantel
  31 juli 2018

  Afgelopen zaterdag wederom heerlijk gegeten van een BBQ menu van de happy Cooker.

  Begin van de maand met de wedstrijdleiding van TV Swaegh een luxe pakket en afgelopen zaterdag met een populair BBQ pakket.Deze laatste gewonnen met een facebookactie, Eelco bedankt!!
  wat een heerlijk gekruid vlees kan deze man toch leveren.
  Heerlijke salades en kruidenboter met stokbrood erbij. kortom weer een feest om te eten.
  Zelf helemaal geen zorgen qua inkopen alles zit erbij.
  Zeker voor herhaling vatbaar.
  Guido

  Beantwoorden
 8. Michel
  16 april 2018

  Ook voor een Captains Dinner draait Eelco zijn hand niet om. Eerder had Eelco mijn gasten verrast met allerlei delicate hapjes en nu voor een groep mannen zette hij met fantasie een heerlijke maaltijd voor ons klaar. Super gedaan!

  Beantwoorden
 9. Marloes
  15 april 2018

  Het was een top feestje. Allemaal blije gezichten, de hapjes vielen erg in de smaak! Dank en tot een volgende keer.
  Groetjes Marloes

  Beantwoorden
 10. Mirabeau Hoorn
  23 maart 2018

  Wat hebben we genoten!
  Alles zag er supermooi verzorgd uit.
  Contact van tevoren was ook goed, het was fijn om de hele catering uit handen te geven en zelf te kunnen feesten.

  Dankjewel eelco, voor je goede zorgen!

  Beantwoorden
 11. Jolien van Stralen
  15 maart 2018

  Een gevalletje ‘niet verwacht toch gekregen’!
  Want Eelco heeft voor fantastisch smaakvolle, vegan hapjes gezorgd. Die ook nog eens een feestje waren om naar te kijken. Haast te mooi om op te eten, haha.
  Zowel de gasten als ikzelf waren onder de indruk.
  Dankjewel Eelco!
  De volgende bestelling zal snel volgen 🙂

  Beantwoorden
 12. rick van raak
  4 oktober 2017

  dit is de 2de keer dat de Happy Cooker bij ons de catering verzorgt en het is ons beide keren super bevallen. Eelco bedankt voor al je heerlijkheden

  Beantwoorden
 13. Rachèl van Otigem
  18 september 2017

  Mede door het walking diner van Eelco en Natascha was mijn 50ste verjaardag een groot succes. Aziatisch, Mexicaans, Spaans, van alles kwam er voorbij. Nogmaals veel dank!!

  Beantwoorden
 14. Helen Boots
  12 september 2017

  Met smaak hebben wij en onze gasten gegeten van de goed gevulde paella die Eelco bij ons in de tuin klaar maakte. Een aparte schaal voor de vegetariers was geen enkel probleem. Lekkere tomatensalade erbij. Geen gesjouw met borden en bestek, dat had Eelco allemaal geregeld. Het restje hebben we de volgende dag opgegeten. Lekker en makkelijk, bedankt Eelco.

  Beantwoorden
 15. BNI Hoorn, Zien en Aanbevelen, Hoorn
  11 september 2017

  Eelco heeft voor ondernemersclub BNI Hoorn de BBQ verzorgd. Na twee bedrijfsbezoeken waren we bij een van de ondernemers thuis. Daar aangekomen stond Eelco al klaar met zijn Smoker. Hij had alles tot in de puntjes voorbereid en legde rustig uit wat alles was. Tijdens de BBQ was het eten constant aangevuld. De gerookte zalm was op de smoker bereid en bracht net als het vlees een unieke smaaksensatie teweeg. De hapjes en drankjes waren allemaal perfect verzorgd. Wat Eelco uniek maakt, is dat je bijna niet door hebt dat hij er is. Alles loopt op rolletjes en is altijd onder controle. Voor een volgende BBQ zullen we zeker Eelco weer inschakelen!

  Beantwoorden
 16. Joyce Kraaijer
  23 augustus 2017

  Afgelopen 15 juli hebben we door Eelco een BBQ laten verzorgen bij ons thuis. Tijdig werden alle spullen geleverd en ‘s avonds kwam Victor de BBQ verzorgen. Een aardige, vrolijke man die alles goed regelde en verzorgde. Het vlees was vers en heerlijk. Ook de salades vielen goed in de smaak. En wij konden ongerust lekker met onze vrienden kletsen terwijl de mondjes gevuld werden. Zeker voor herhaling vatbaar! Nogmaals onze dank.

  Beantwoorden
 17. Voor ons bedrijf wilde ik zelf een buffet samenstellen, waarvan ik wist, dat vinden mijn collega’s sowieso lekker. Er waren heel veel dingen mogelijk. Eelco kwam met ideeën en zo heeft hij een werkelijk waar heerlijk buffet aan ons voorgeschoteld. Van alles voldoende, alles stond netjes op tijd klaar en naderhand werd alles weer netjes opgehaald. De afwas hoefde wij niet te doen. Dik voor elkaar en uiterst tevreden!! Dank je wel Eelco!!

  Beantwoorden
 18. Karin tuinstra, AB vakwerk
  15 augustus 2017

  Op 19 juli een heerlijke bbq gehad op mijn werk voor 50 man. tot in de puntjes geregeld. Lekker met collega’s praten en het eten word bereid! Super lekkere salades, heerlijke vlees en geen afwas! Alles super vers. Kortom een aanrader!!

  Beantwoorden
 19. Djoeke Broeren-Kef, Andijk
  14 augustus 2017

  De door Eelco verzorgde zogenaamde “gewone BBQ” is een hoogstandje in grillkunst met super lekkere vlees, kip en visgerechten van hoge kwaliteit en met een perfecte smaak. De salades en sauzen zijn bijzonder en lekker en door Eelco zelf vers gemaakt. Niets uit blikken of potten. Alles werd neergezet op een grote buffettafel compleet met borden bestek en servetten en Eelco zorgde ervoor dat alle gerechtjes constant werden aangevuld. Hij heeft alles in de gaten, blijft rust uitstralen en heeft voor iedereen een glimlach, het is echt ‘n Happy Cooker en ‘n perfecte kok. Ik kan Eelco, zijn kookkunst en service van harte aanbevelen. Als hij het regelt ben je echt, van begin tot het eind, te gast op je eigen feestje.

  Beantwoorden
 20. Marja van gaalen
  2 augustus 2017

  25 juni j.l. heeft de Happy Cooker bij ons in de tuin mijn verjaardagsfeest (50 gasten) de hapjes en de BBQ verzorgd en daarbij ook de bediening voor zijn/haar rekening genomen. Alles was prima in orde. Het eten en de hapjes waren heerlijk. Zij hebben ons ‘ontzorgd’!!! Dat was super fijn zodat ik optimaal van mijn feest kon genieten. Een aanrader!

  Beantwoorden
 21. Albert-Jan Sluis
  5 juli 2017

  Op 1 juli heeft De Happy Cooker in onze tuin een barbecue verzorgd voor zo’n 35 kinderen en volwassenen. Het was een groot succes! Iedereen was erg enthousiast over het heerlijke eten. Het contact met Eelco vooraf was erg prettig en hij heeft met al onze wensen rekening gehouden. Wij kunnen De Happy Cooker van harte aanbevelen!

  Beantwoorden
 22. Hans Veerbeek
  26 juni 2017

  Prima service en een heerlijke paella schotel, ter plekke bereid. Ook leuk voor de gasten om naar te kijken. Iedereen vond het heerlijk. Alles wordt uit handen genomen dus dat is lekker relaxed, ook de vaat gaat mee.
  Reactie op mailverkeer Mag iets vlotter, dit Werd na een telefoontje beter.

  Beantwoorden
 23. Arthur Gitzels
  21 juni 2017

  Vorige week voor de 2e keer in een aantal weken weer heerlijk “ge-BBQ-ed” met de Happy Cooker.
  gewoon Top; verrassende XXXL-Frikandellen, heerlijke salades, kruidenboter overheerlijk, maar vooral de Zalm weer meesterlijk.
  Complimenten!
  En wat heerlijk dat Eelco alle troep weer meeneemt na afloop…..
  Happy Cooker bedankt en ga zo door!

  Beantwoorden
 24. Marleen Eskes
  18 juni 2017

  Happy Cooker, moet je doen!!!
  Echt wat een geweldig concept is dit!
  We hebben genoten van een heerlijke barbecue waarbij alles dik voor elkaar was.
  Eelco bereidt het vlees zorgvuldig voor, waardoor het vlees een optimale smaak heeft, petje af.
  Daarnaast serveert hij heerlijke fruitsalades en andere salades, ook deze zijn om je vingers bij af te likken. Wat een topper deze happy cooker. Prijs kwaliteit is zeer goed. En alles wordt voor je gedaan, dus geen vuile vaat en voorbereiding in je keuken, ideaal! mocht je een BBQ voor een groot gezelschap moeten organiseren, twijfel dan niet langer en boek de Happy Cooker.

  Beantwoorden
 25. Annelotte
  16 mei 2017

  Wij hebben voor een familiefeest Eelco gevraagd om een bbq te verzorgen. Heerlijk vers stokbrood, goed Uitziende salades en prima vlees. Alle gasten waren erg enthousiast over het eten. En het makkelijke is dat hij alles meeneemt, dus geen grote afwas of het Regelen van borden. Een Aanrader!

  Beantwoorden
 26. Jesper van Langen
  16 mei 2017

  Onlangs heeft De Happy cooker de catering verzorgd voor mijn 25e verjaardag. Een heerlijk Gevarieerd buffet, dus voor ieder wat wils. Ook de borden en bestek werden door de happy Cooker geleverd. en nadat iedereen voor de 2e, en sommige zelfs voor de 3e keer, hadden opgeschept kwam er nog een smakelijk dessert Tevoorschijn. Eenmaal uitgegeten kwam De happy Cooker alle borden en bestek weer ophalen. Goed geregeld, fantastisch lekker!

  Beantwoorden
 27. David en Joyce Stolze
  8 mei 2017

  Gisteren hebben we een superfeest gehad en dat was mede dankzij De Happy Cooker. Eelco heeft prima rekening gehouden met onze Vegetarische wensen en het eten was dan ook héérlijk! Veel complimenten gekregen en de hapjes waren, behalve zéér smakelijk ook prachtig! Dankjewel en we zullen zéker aan je denken bij een volgende Gelegenheid!

  Beantwoorden
 28. Super blij waren wij (en onze gasten) met de catering die Happy Cooker heeft verzorgd. In overleg hebben we samen de ‘gangen’ van ons feest samengesteld. Eelco stond open voor onze ideeën en dacht mee. Ook zijn humor konden wij waarderen. Met de dienstverlening zijn wij echt ontzorgd. Robuust, verrassend en verfijnde smaken. Vooral de disco Sropino was een hit 🙂

  Beantwoorden
 29. Blacquiere
  17 april 2017

  Afgelopen zaterdag heb je mijn Verjaardags feest tot top feest Gemaakt. Erg fijn. alle complimenten in ontvangst genomen en Doorgegeven. Bedankt ben Happy.

  Beantwoorden
 30. Kelly Eekhof-Bakker
  12 april 2017

  Wendy!
  jij hebt ook lopen watertanden van de hapjes die Eelco heeft verzorgt tijdens onze opening!

  Die waren echt super lekker en zagen er helemaal top uit!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.