Reviews

Wat vertellen andere klanten over de Happy Cooker? Hieronder zie je een aantal reviews van klanten.

Eelco heeft voor ondernemersclub BNI Hoorn de BBQ verzorgd. Na twee bedrijfsbezoeken waren we bij een van de ondernemers thuis. Daar aangekomen stond Eelco al klaar met zijn Smoker. Hij had alles tot in de puntjes voorbereid en legde rustig uit wat alles was. Tijdens de BBQ was het eten constant aangevuld. De gerookte zalm was op de smoker bereid en bracht net als het vlees een unieke smaaksensatie teweeg. De hapjes en drankjes waren allemaal perfect verzorgd. Wat Eelco uniek maakt, is dat je bijna niet door hebt dat hij er is. Alles loopt op rolletjes en is altijd onder controle. Voor een volgende BBQ zullen we zeker Eelco weer inschakelen!

BNI Hoorn, Zien en Aanbevelen, Hoorn

11/09/2015

De door Eelco verzorgde zogenaamde “gewone BBQ” is een hoogstandje in grilkunst met super lekkere vlees, kip en visgerechten van hoge kwaliteit en met een perfecte smaak. De salades en sauzen zijn bijzonder en lekker en door Eelco zelf vers gemaakt. Niets uit blikken of potten. Alles werd neergezet op een grote buffettafel compleet met borden bestek en servetten en Eelco zorgde ervoor dat alle gerechtjes constant werden aangevuld. Hij heeft alles in de gaten, blijft rust uitstralen en heeft voor iedereen een glimlach, het is echt ‘n Happy Cooker en ‘n perfecte kok. Ik kan Eelco, zijn kookkunst en service van harte aanbevelen. Als hij het regelt ben je echt, van begin tot het eind, te gast op je eigen feestje.

Djoeke Broeren-Kef, Andijk

14/08/2015

Als je ergens Happy van wordt dan zijn het de taarten van Eelco Sondorp, de Happy Cooker wel. Voor een feest bestelde ik er drie bij Eelco; de appel-, de chocolade- en de citroentaart. Enkele reacties van mijn gasten: ‘Hey waar heb je die citroentaart vandaan? Dat recept wil ik hebben!’, ‘De chocoladetaart, alsof er een engeltje op je tong piest!’, ‘Soh de jantjes, die taart is lekker!’, ‘Mag ik nog een stukje?’. Kortom, ze vielen erg in de smaak. Ik kan dan ook de taarten van de Happy Cooker Eelco Sondorp van harte aan bevelen! Eet smakelijk!

Lies te Velde, Hoorn

07/07/2015

Na alle goede verhalen die ik al gehoord had over De Happy Cooker besloot ook ik mijn taarten bij Eelco te bestellen. En niet alleen de appeltaart. Want de appeltaarten van Eelco zijn beroemd. Maar ik wil hier heel graag iets aan toevoegen. Wat te denken van zijn chocoladetaart en zijn citroentaart! Prachtig om te zien en nog heerlijker om te eten. Met daarnaast nog een heerlijke verse salade. Alle gasten waren zeer tevreden en ik kan Eelco dan ook van harte aanbevelen. Pas op, als je éénmaal 1 puntje hebt gehad, kun je eigenlijk niet meer stoppen!

Tineke de Blank, Enkhuizen

02/09/2015

Bedankt voor de uitstekende verzorging van onze familiedag.

De hapjes (Dorpsstraat) waren verrukkelijk.
De rijsttafel was ook een waar feest. De gerechten waren zonder uitzondering heerlijk.
Onze gasten en wijzelf hebben erg genoten van alle gerechten.

Wat ook heel fijn is:
Alle schalen en warmhoudbakken (chafing dishes), het bestek en de vuile borden worden weer opgehaald.
Na afloop van een geslaagd feest houd je er totaal geen rommel aan over.

Een echte aanrader.
Hulde aan de Happy Cooker!